A REDAC point Budapest egy nemzetközileg elismert piacvezető olasz vállalat (Dama Service S.r.l) hálózatának egységeként jött létre. A Dama Service S.r.l létrehozta a 'REDAC' védjeggyel megkülönböztetett gyártó és eladási egységeit. Nemzetközi terjeszkedésének magyarországi állomásán elsőként Budapesten alakította ki franchise-partnerként működő üzletünket.

A Dama Service S.r.l 15 éve tevékenykedik a kompatibilis nyomtatópatronok, nyomtatáshoz szükséges anyagok újragyártásának területén, valamint foglalkozik gépek és berendezések tervezésével, gyártásával és értékesítésével. Műszaki, kereskedelmi és igazgatási részlege igen kvalifikált, az alapos műszaki és piaci ismereteknek, valamint a cég know-how-jának köszönhetően igen nagy hangsúlyt fektet a termékek minőségére és garantálja azok kiválóságát.

A Dama Service megbízhatóságának és erős piaci pozíciójának köszönhetően - ami az évek során szerzett Franchising tapasztalatok gyümölcse - társult partnereinek száma a hazai, illetve európai piacokon elérte az 500-at. Vezető piaci pozíciójának elérésénél két állandó és fő szempont érvényesült: a kutatás és a fejlesztés.

Miért pont a Redac?

Kis- és Nagykereskedelmi Szaküzletünk 90 %-os lefedettséget biztosít a nyomtatási kellékek palettáján, megközelítőleg 40 ezer féle irodai géptípust ellátva, mivel fontos számunkra, hogy lépést tartsunk termékeink egyre szélesebb körű skálájának kiszolgálásával. Cégünk fő profilja az újragyártott nyomtatópatronok, lézer tonerek, valamint a nyomtatáshoz szükséges kellékanyagok gyártása, forgalmazása.

Nyomtatópatronjaink professzionális gépekkel és technológiával készülnek. Szaküzletünk célja a Minőség és a Megbízhatóság előtérbe helyezése, piacképes árainkkal, folyamatosan biztosított kedvezményeinkkel. Valamint fontosnak tartjuk, hogy Ügyfeleink növekvő elvárásainak mind teljeskörűbben megfeleljünk.

Továbbá, Vásárlóink precíz és pontos kiszolgálásával szeretnénk olyan magas szintű szolgáltatást nyújtani, mely által irodai illetve otthoni nyomtatási gondjai nem problémát, hanem egy egyszerű és könnyen megoldható feladatot jelentenének.

Termékeink által támogatott márkák: